Nuffnang Ads

Wednesday, 25 November 2015

Promosi Barangan Bayi Year End Sale - Mama Kids Junction

Hi,

Harini ain nak beritahu tentang Sale Hujung Tahun dari kedai baby online - Mama Kids Junction. Syarikat ini adalah syarikat bumiputra yang menawarkan koleksi barangan bayi premium melalui website.Mesti ada antara kita yang tidak gemar membeli belah secara onlin kerana lebih suka dengan kadah fizikal dimana kita boleh memegang, membandingkan saiz dan menyentuh tesktur barang tersebut. Selain itu, kita juga terpaksa membaca penerangan, melihat gambar, menonton video tutorial dan membayangkan sendiri rupa produk terbabit.


Kebaikan membeli secara online adalah kita tidak perlu bersesak didalam kedai terutama ibu mengandung yang menanti hari, pasti seronok membeli barang keperluan untuk si kecil yang bakal lahir. Selain itu, ibu2 juga mempunyai banyak masa untuk membuat perbandingan harga di website lain berbanding membeli secara terus di kedai fizikal mahupon expo.


Bersempena dengan Year End Sale 2015 kali ini, Mama Kids Junction menawarkan pelbagai barangan bayi dengan harga diskaun yang kaw2. Jom kite terjah website Mama Kids Junction.p/s: Lacte Solo RM 150, serius murah..ain nak sangat, normal harga di kedai lain pon confirm RM 200 keatas. Tak percaya, survey sendiri.No comments:

Post a Comment