Nuffnang Ads

Monday, 7 April 2014

Rock Climbing at Gua Musang,Kelantan

Sukan rock climbing merupakan aktiviti outdoor yang lasak. Hanya untuk mereka yang berjiwa kental dan bersemangat waja, dan paling penting sanggup mengorbankan masa, tenaga dan wang. Paling-paling PENTING lagi, sanggup mengorbangkan jari, tapak tangan, lengan, kulit, tapak kaki dan semua anggota badan. hehe

CRUXS UTHM bersama PETIT CLIMBING CENTER telah mengadakan aktiviti rock climbing bertempat di Kem Etnobotani PLKN,Gua Musang pada Mac yang lalu. Ni aktiviti yang paling sempoi dan best - bentang khemah dan climb sesuke hati pada bila2. Kire bukan program ldk, asik main dalam group je..

Selain rock, MAKANAN die memang best, sweet-sweet gitu. nasi kerabu, nasi ayam...macam2 nasi lagi. Paling best lg, xpayah memasak..hehe..


style lah!

Qirin - dak kecik yang hebat
di tapak climbing
kami - the gegurl

mendongak..hehe
i need more power.. -push up!
meet my Pico

jijan nalo dengan style-nye
Pico pon climbing =P 
briefing sikit
Gathering - CRUXS + PETIT + UIA + Mat Saleh
gurlz, u can do it!
bodyguard
abg sharin - the taiko

hidup ketue!
masok tb..jeles i..

Kalau nak tau lebih lagi tentang sukan climbing ni, boleh lah jengok2 Majalah 3 episod 13 di tonton.com.my


p/s: Gua Musang.. nanti i datang lagi =)


3 comments: