Nuffnang Ads

Wednesday, 14 November 2012

Carta Organisasi UTHMas 2012/2013


Bangun pagi-pagi je terus ingat pada kerja berlambak-lambak. Algebra dah jadi killer subject..belum tengok struktur diskrit..waa..berapa markah test ni..programming pulak..huuu..solutelah..kene jadi independent girl, dengan kelas tutorial, kuliah memanjang takde..nasib ade en.google..belajar dengan die..

Bukak FB, ingat boleh release tension..sekali..syok scroll, scroll..scroll bwah lagi..tengok pengerusi alumni tanyer..camni lah lebih kurang "Mohon pencerahan carta organisasi sekian..sekian.." waaa..tengok komen bawah lagi ketua siap tag name ain lagi.."Sharifah Nurain macamne?" uuuu..ape lagi..ain terus bukak photoshop..ekeokekok...cut, copy, paste, resize..repeat balik..ekeokekok..pehh..siappp..

Actually, kerje ni dah lame sangat kene siapkan..3 minggu yang lepas kot..Ain buzy sangat smpai terlupe..tapikan...kerja last minute memang diakui berkesan..idea bukan sahaja keluar dengan mencurah-curah, bahkan dapat disiapkan dalam masa yang singkat..hahaha.. dan inilah hasilnya.



Tak se'smart' mane..tapi ain dah upload dalam group, minta kerjasama semua untuk cadangkan penambahbaikan, komen, like ke..share pon bagus jugak..hehe


1 comment:

  1. woww, ada jawatan tuu. bestnyaaa

    ReplyDelete